Restauracja
Pragniemy zapewnić doskonałe warunki, które pozwolą osiągnąć pełne zadowolenie, dlatego w hotelu znajduje się również restauracja bufetowa, która zachwyci kubki smakowe. Potrawy przygotowywane przez naszych szefów kuchni cieszą się uznaniem wśród Gości nie tylko z Polski, ale również z zagranicy.
Na Gości, którzy wybiorą nasz hotel nad morzem, czekają pyszne dania serwowane w restauracji hotelowej. Nasi szefowie kuchni zadbają o to, by zadowolić wszystkie podniebienia.
Dania przyrządzane z pasją
Śniadania
Szwedzki stół – bufet, czyli dla każdego coś dobrego.
Wszystkie produkty są dostępne na stołach i ladach chłodzących, a nasi Goście mogą wybierać i nakładać sobie ile chcą i co chcą. Ponadto, obsługa na bieżąco dba, aby niczego nie brakowało, tace i półmiski są uzupełniane przez cały czas.
W naszej ofercie śniadaniowej możecie Państwo spodziewać się przynajmniej dwóch rodzajów pieczywa (bułki, chleb biały oraz razowy), serów żółtych oraz białych, wędlin, dżemów, warzyw, nabiału np. jogurtów; płatków owsianych a także dania na ciepło jak: gotowane na twardo lub półmiękko jajka, jajecznica, kiełbaski, parówki czy naleśniki. Na przekąskę słodkie ciasta lub ciasteczka a także owoce. Aromatyczna kawa oraz smaczna herbata o wielu smakach do wyboru bez ograniczeń.
Obiady
Bogata propozycja serwowana w bufecie gdzie dania kuchni polskiej łączą w sobie niepowtarzalny smak z najwyższą jakością składników.
Do wyboru są dwie zupy oraz dwa dania główne a do tego smaczne dodatki (np. ziemniaki gotowane lub pieczone, ryż, kasza i surówki), wszystko serwowane na bufecie.
Kolacje/
obiadokolacje
Szeroka oferta zimnych dań: wędliny, sery, sałaty itd., a także minimum dwie propozycje dań na ciepło (w formie samoobsługowego bufetu).